dijous, 30 d’agost del 2012

LUA, HISTÒRIES PER DORMIR, Natàlia Gejo, Maria Beitia, Marc Serrats, Marc Grau, Ed. Intrèpidbus

Aquest llibre és molt especial, tant pel format com per les possibilitats que té d'utilització.
De fet, són tres llibres molt ben editats, amb tapa gruixuda, totalment il·lustrats, amb tres històries de la Lua consecutives en el temps.
La Lua és una nena autista, i a través dels contes veiem els seus sentiments i emocions, i com evoluciona a mida que creix. Són contes molt senzills, amb lletra de pal, frases simples, i porten un material adicional per facilitar la comprensió a nens amb dificultats o autistes com ella.

També acompanyen els llibres un CD amb cançons i un petit retallable del Tobias, el nino de la Lua, a més de l'enllaç a un web amb continguts extres.


Cal destacar que aquest llibre s'ha pogut editar gràcies a l'esforç dels seus realitzadors i de Verkami. Tal i com ells es defineixen:

"IntrèpidBus som un col.lectiu artístic que treballem per a la creació de projectes infantils, amb la voluntat d’estimular la imaginació dels nens/es i apropar-los al món de les emocions.
Col.laborem il.lustradors, escriptors, músics, actors, fotògrafs, traductors, correctors, pedagogs, mestres, titellaires…i tots aquells que ens aporten idees i ens ajuden a aprendre més i més...

Xerramequ Tiquismiquis és un grup de músics i productors que fa més de deu anys que treballen sota aquest àlies, produïnt i autoproduïnt-se música per cds, produccions teatrals, ràdios, 
documentals, remescles, etc."

http://www.intrepidbus.com/

http://www.verkami.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada